Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo Can dizisi şaşırtıcı bir sonuca imza attı!

İkizler Memo Can dizisi şaşırtıcı bir sonuca imza attı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi İkizler Memo Can, dün akşam ekrana gelen 3. bölümüyle birlikte reytinglerde yükseliş trendini sürdürdüğünü gösterdi. Total grubunda iyi bir performans sergileyen ve reytingini 5’lerin üzerine taşımayı başaran dizi kanalın son dönemdeki yeni dizileri arasında başarılı işlerden birisi olarak gözükmekte. Dizinin bu noktaya gelebileceği pek tahmin edilmiyordu ama beklentileri aştı ve her hafta reytingini artırarak 5’lerin üzerine çıkmayı başardı. İkizler Memo Can biraz daha reytingini artırmayı başarır ise Erkenci Kuş ile zirve yarışına da girişmiş olacak. Ancak dizinin AB grubu reytinglerinde geçen haftaya göre bir miktar gerileme var. Bunu da not etmek lazım…

İkizler Memo Can dizisinin 17 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 4. Bölüm fragmanı paylaşıldı. Evlenmek için çareyi kaçmakta bulan Osman ve Yaren’i kötü bir sürpriz bekliyor!

Osman sevdiği kız Yaren ile evlenmek için kararlıdır… Dizinin yeni bölümünden ilk detayları fragmandan izleyebilirsiniz.

3. ve son bölümde yaşananların detayı: Melek’in sağlık durumu giderek daha riskli hale gelir ve ameliyat için geri sayım başlar. Memo’nun annesi Melek’in ameliyat günü gelip çatmıştır. Can, Melek’in annesi olduğunu sanır ve ona yardım etmek için elinden geleni yapar.

Öte yandan rehin alınan Memo ise haydutların elinden kaçmak için kendince çareler aramaya başlar.

Can yerine kaçırılan Memo sonunda kurnazca bir fikirle onların elinden kurtulmayı başarıyor!

Osman ablası Melek’in ameliyat parasını denkleştirmek için elinden geleni yapıyor.

Melek ise ölümden değil, oğlundan ayrı kalmaktan çok korkar. Can ve Memo bu defa nasıl bir işbirliği içine girecektir?

Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir
Müzik : Murat Evgin
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Madam), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)