Ana sayfa Dizi Haberleri İkizler Memo-Can dizisi, Yeni Gelin ve Kalk Gidelim’e fena kafa tutacak!

İkizler Memo-Can dizisi, Yeni Gelin ve Kalk Gidelim’e fena kafa tutacak!

tarafından zk zk

Dizi tutturma konusunda son dönemde büyük sorun yaşayan Kanal D’nin yeni dizisi İkizler Memo-Can bu talihsizliği kıracak gibi görünüyor.

Dizi, yayınlandığı Cumartesi akşamları, eğlenceli hikayesiyle iki diziye de kafa tutuyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin ilk bölümü için bakın neler söylüyor:

“İkizler Memo-Can iyi başladı

Erler Film-Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını, Özlem Atasoy’un senaristliğini, Ahmet Yurdakul’un senaryo danışmanlığını, Murat Evgin’in müziklerini, Erol Özlevi’nin yönetmenliğini üstlendiği İkizler Memo-Can cumartesi akşamı Kanal D’de başladı.

İkizler Memo-Can dizisi, Yeni Gelin ve Kalk Gidelim'e fena kafa tutacak! 7

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar’ın başrollerini paylaştığı dizi, Tüm Kişiler’de yüksek bir reytingle açılış yaptı. Hikaye bildik ama samimi. İkiz olan Mert ve Can AVM’deyken Mert kaçırılır. Onun kaçırılması ailesini dağıtır. Mert kağıt toplayıcısı olan Melek’in eline gelince hayatı tamamen değişir. İkizler ayrılır.

Can zengin ailesinin yanında büyür. Annesi yoktur ama babası ve dedesiyle yaşar. Zengindir, her şeyi vardır ama annesizliği yaşar. Memo ise gecekonduda ama mutlu bir çocuk olarak büyür. Çünkü annesi bildiği Melek, dayısı Osman ve ninesi onu sevgi konusunda zengin büyütmüştür. 8 aylıkken ayrılan bu iki çocuk 11 yaşında tekrar karşılaşır ve yer değiştirirler. Ben ilk bölümü izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Dizi, komedi dozunu biraz daha yükseltirse Yeni Gelin ve Kalk Gidelim’in kitlesini çeker.