Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü…

İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kadın dizisindeki başarılı performansıyla övgüleri toplayan oyuncu Özge Özpirinçci, uzun süren çekimlerden sonra Pandemi sürecinde karantinayı evinde geçirmişti. Haziran ayında tatile çıkan oyuncu, hala sevgilisi Burak Yamantürk ile tatilde. Uzun bir tatil dönemi geçiren oyuncunun yeni sezonda ekranda olup olmayacağı merak konusuyken, o tatilden bol bol fotoğraf ve videolar paylaşmaya devam ediyor.

Bir süre önce Yamantürk ile birlikte ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ isimli Netflix’in bir projesinde yer alacakları gündemdeydi. Daha sonra dizinin iptali söylentileri çıkmış, Netflix Türkiye ise projelerinin devam edeceğini açıklamıştı. Şimdilik konuyla ilgili başka bir gelişme olmaması ve Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk’ün de hala tatillerine devam etmesi dizinin henüz hayata geçirilmeye başlanmadığını da göstermekte.

Bu arada Özge Özpirinçci, Marmaris Bozburun’daki tatilinden renkli ve keyifli kareler ve videolar paylaşmaya devam ediyor. Takipçilerini hayli mutlu eden Özge Özpirinçci, bazen ilginç anlara da konu oluyor. Bir süredir pilates ve yoga yapan oyuncunun ne kadar esnek olduğunu da paylaşımlarından takipçileri görmekte.

Son olarak sahilde bir baş üstünde duran oyuncu hem dik duruşu ve başarılı performansıyla alkışı hakederken, bir taraftan da fotoğrafını paylaşırken yaptığı küçük kamuflaj ile de dikkatleri çekti. Oyuncunun sörf tahtası üzerinde yaptığı duruş gerçekten takdiri hakediyor. Fotoğrafta kalçasını emoji ile kapatması da magazine malzeme vermek istemeyen oyuncunun esprili dokunuşu oldu.

İşte Özge Özpirinçci’nin o fotoğrafı ve tatilden pozları:

İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü... 10

İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü... 11

İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü... 12

İlahi Özge Özpirinçci! Yaptığı hareket şaşırtırken, emoji ile frikik kapatması güldürdü... 13