Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın yeni sezon afiş çekimlerini görmeniz lazım… Kırmızılı kadınlar, siyahlı erkekler yakıyor!

Yasak Elma’nın yeni sezon afiş çekimlerini görmeniz lazım… Kırmızılı kadınlar, siyahlı erkekler yakıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Eylül ayında 4. sezonuna başlayacak olan Yasak Elma dizisinin hazırlıkları sürüyor. Bilindiği gibi Pandemi sürecinde Mart ayının ortalarında dizinin çekimleri durdurulmuştu. Yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle ilk durdurulan setlerden biriydi. Med Yapım’ın ve oyuncuların da hassasiyetleriyle dizinin ekibi ve oyuncularını salgından korumak amacıyla çekimler durduruldu.

Pek çok dizi de bu süreçte ara verdi. Kimi diziler durumu dikkate almayıp bir süre daha devam etse de karantina süreciyle birlikte her şey durdu. Bazı diziler Mayıs-Haziran gibi yeniden sete çıktı. Bir kaç bölüm çekilen ya da sezon finalleri çekilen diziler sezon arası verdi daha sonra. Bu arada Yasak Elma dizisi ise sezon finali yapamadı. Ancak alınan bir kararla sezona erken veda eden dizinin yeni sezon çekimleri de erkene alındı.

Temmuz ayının ortasından beri Yasak Elma dizisinin çekimlerine başlandı. Oyuncular tatillerin bitirip sete geldiler. Bir süredir 4. sezon için hummalı bir çalışma yapılıyor. Dizinin Eylül başında ekranda olması bekleniyor. Yeni sezonda sürprizlerin de olacağı oyuncular tarafından da sıklıkla sosyal medyada dillendirilmekte. Özellikle dizide Yıldız’ı oynayan Eda Ece, pek çok tüyo vererek merakları arttırıyor.

Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonu için afiş çekimleri de yapıldı. Çekimlerde son derece şık bir şekilde objektife poz veren oyuncuların kamera arkasındaki görüntüleri de Med Yapım’ın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Oyuncular da bu görüntüleri kendi sosyal medyalarına taşıdılar.

blank

Yeni sezonun hayli yakıcı, entrikalı ve ateşli geçeceği kıyafetlerden de belli oluyor! Zira kadın oyuncular kırmızılar içinde son derece şık ve cesur. Erkekler için ise siyah smokinler seçilmiş. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldığı afiş çekimlerinden kareler, izleyicilerin de ilgisini çekti ve merakını arttırdı…

İşte Yasak Elma afiş çekiminin kamera arkasından kareler…