Ana sayfa TV Programları İlker Ayrık ile Yaparsın Aşkım 16 Temmuz Perşembe çok eğlenceli!

İlker Ayrık ile Yaparsın Aşkım 16 Temmuz Perşembe çok eğlenceli!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 208. bölümüyle 16 Temmuz Perşembe saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“MUMYA” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar eşlerini kâğıt havluyla kaplayamaya çalışacaklar. “EL ELE HULAHOP” adlı ikinci oyunda yarışmacılar, aşk eldiveniyle el ele tutuşur vaziyette bir noktadan aldıkları hulahopu içinden geçerek diğer noktaya ulaştırmak için uğraş verecekler.

“ROMANTİK KOCA” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar, gözleri kapalı bir şekilde engelleri aşarak eşlerine meyve yedirmeye çalışacaklar. “SÜRÜNGEN” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar parkurun içinden sürünerek iki turu tamamlamayı deneyecekler.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 208. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 16 Temmuz Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.