Ana sayfa Dizi Fragmanları İnadına Aşk dizisinde romantizm rüzgarına kapılacağız

İnadına Aşk dizisinde romantizm rüzgarına kapılacağız

tarafından ker_def

Fox Tv’nin sevilen romantik komedisi İnadına Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan İnadına Aşk 24. bölüm fragmanında romantik dakikalar yaşanacak.

Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Sürprizlerle dolu romantik komedi dizisi İnadına Aşk 23. yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi ekrana kilitledi.. Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem gibi genç ve dinamik isimlerin kadrosunda yer aldığı İnadına Aşk yepyeni 24.bölümüyle 10 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her yolu dener. Adem’i bile peşine takar ama sonuç alamaz. Oysa Yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerdedir. Eski sevgilisi Aslı’nın evinde… Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan af dileme konuşması için provalar yaparken Yalın hiçbir şey olmamış gibi şirkete gelir. Kendini affettireceğine çok emin olan Defne, Yalın’a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına toslar.

Yeşim abisinden annesinin düğününe katılması için izin alır. Yalın’ın beklenmedik cevabı Yeşim’i umutlandırır. Çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için çok heyecanlıdır. Bakalım Yeşim, Çınar’ın bu sürprizini görünce nasıl bir tepki verecektir? Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Leyla’nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla da yeniden çalışma isteği doğurur.

Bu isteği duyan Toprak’ın tepkisi ne olacaktır? Deniz ise güven sorununu artık aştığını düşündüğü Ezgi’ye kendini açmaya başlar. Hayatında ilk defa annesine bir kadından bahsedecektir. Adem’in Habibe’ye olan aşkı gün geçtikçe artmaktadır. Aşkının karşısına çıkmaya hazırlanan Adem, Habibe’nin veda manisini okuyunca ne yapacaktır?

24. bölüm fragmanı: