Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel 35. yeni bölümde eğlenceli anlar yaşanacak

Poyraz Karayel 35. yeni bölümde eğlenceli anlar yaşanacak

tarafından ker_def

HEYECAN DOLU DİZİ POYRAZ KARAYEL 35. BÖLÜM 2. FRAGMANINI YAYINLADI! EĞLENCELİ DAKİKALAR İZLEYENLERİ BEKLİYOR!..

Kanal D’nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Eğlenceli dakikalar izleyenleri bekliyor.

Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Çarşamba günlerinin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel’de kadınlar başlarını belaya sokuyorlar. Eğlenceli dakikaların yaşanacağı Poyraz Karayel yeni bölümü ile 16 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D’de..

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz ve Ayşegül Fena Halde Köşeye Sıkıştılar!

Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer.

Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır…

Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?

PASCAL NOUMA VE RECEP ÇETİN POYRAZ KARAYEL’DE

Sefer’in, kendini inzivaya çektiği eski yurdundaki çocukların imkansızlıklarına destek olmak isteyen Zülfikar ve Taşkafa yaptıkları sürprizle duygusal bir sahneye imza atıyorlar.

Çocukların futbol sevdasına profesyonel destek Pascal Nouma ve Recep Çetin’den geldi.

35.bölüm 2. fragmanı: