Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi için izleyiciler güç birliği yaptı, dizinin kurtuluşu yakın!

İnsanlık Suçu dizisi için izleyiciler güç birliği yaptı, dizinin kurtuluşu yakın!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova ‘nın yer aldığı İnsanlık Suçu dizisi, Cumartesi günleri ekrana gelmekte.

İlk bölümü pek ilgi görmeyen İnsanlık Suçu sonraki 3 bölüm boyunca reytingini artırmayı başararak Kanal D’yi memnun eden bir yapım haline gelmeye başladı. Ancak reytinglerin biraz daha artması lazım.

28 Nisan Cumartesi akşamı dizinin 5. bölümü izleyenlerle buluşacak.

İşte 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciler fragmanda Cemal’in Suna’yı kıskanmasından çok hoşlandı.

Reytinglerin yükselmesi için izleyiciler fragmanı kendi sosyal medya hesaplarından arkadaşlarıyla paylaşarak tanıtıma destek oluyorlar.

Bu destek dizinin reytinginin artmasına ne kadar katkı yapılır bilinmez, ama 5. bölümün elde edeceği reytingin öneminin büyük olduğunu belirtelim. Çıkış devam eder ise İnsanlık Suçu dizisi final belasından kurtulur.

İnsanlık Suçu 5. Bölümde neler olacak?

Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor!

Sami, geçmişe ait gerçekleri itiraf etmeye başlamıştır. Cemal’in babası olduğunu söyleyen Sami, Gökhan ile de kardeş olduğunu açıkça ifade eder.

Suna ise Cemal ile başlangıçlar yapmak üzeredir. Fakat öğrendiği durum, herkesin hayatını tepe taklak edecektir.

İnsanlık Suçu, merakla beklenen bölümüyle 28 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İnsanlık Suçu dizisi için izleyiciler güç birliği yaptı, dizinin kurtuluşu yakın! 7

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4. Bölümde Neler Yaşandı?

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affedecek mi?

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.