Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda aniden gelişecek bir olay her şeyi değiştirecek!

İnsanlık Suçu’nda aniden gelişecek bir olay her şeyi değiştirecek!

tarafından zk zk
Kanal D’nin İnsanlık Suçu dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölüm özeti şöyle:

Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez.

İnsanlık Suçu'nda aniden gelişecek bir olay her şeyi değiştirecek! 8

Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir. Bu sırada Adana’da da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemal’in kardeşi Esra annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.

İnsanlık Suçu'nda aniden gelişecek bir olay her şeyi değiştirecek! 9

Diğer tarafta Suna, Gökhan’ın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır. Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ İLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLA

KÜNYE
Yapım : Pastel Film
Yapımcı : Efe İrvül
Yönetmen : Barış Yöş
Senaryo : Can Sinan
Proje Tasarım : Can Sinan
Oyuncular : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Ahmet Mümtaz Taylan (Sami), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Deniz Uğur (Emel), Laçin Ceylan (Hülya), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra), Funda İlhan (Cavidan), Ayşe Akın (Neslihan), Umut Özkan (Vedat), Oğuz Öztekin (İbrahim), Müşerref Göksever (Gül), Dursun Poyraz Saygılı (Fehmi).