Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu evde sıkıntıdan patlıyor!

İrem Helvacıoğlu evde sıkıntıdan patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile birlikte büyük popülerlik kazandı.Oyuncu, koronavirüs günlerini ise evinde geçiriyor. Salgından korunmak için evinden dışarı adım atmayan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sıkıldığını da belirtti.

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Eflatun isimli bağımsız filmde rol alan oyuncudan hayranları yeni bir dizi çalışması beklerken koronavirüs salgını başladı.Bu süreçte herhangi bir projesi bulunmayan oyuncunun kafası rahat. Helvacıoğlu, instagram hesabından ev halini paylaştı ve “Biraz da böyle sıkılalım” diye not yazdı.

İrem Helvacıoğlu evde sıkıntıdan patlıyor! 8

Oyuncu, instagram hesabından da eski günlere dair bir fotoğrafını yayınladı. “Ben de seviyorum bu fotoğrafı, bir zamanlar” notunu paylaşan oyuncu takipçilerinden binlerce beğeni topladı.

Hayranları oyuncudan instagram’da canlı yayınlar yaparak etkileşim halinde olmasını da istiyor. Helvacıoğlu ise sosyal medyayı sınırlı kullanan ünlüler arasında bulunuyor.

İrem Helvacıoğlu evde sıkıntıdan patlıyor! 9