Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Avcı’ya Çukur’dan sonra Şampiyon çok iyi geldi!

Erkan Avcı’ya Çukur’dan sonra Şampiyon çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Avcı, geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde yer almıştı. Çeto karakterine hayat veren oyuncu, silahların gölgesinde kötü adam karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Oyuncunun bu sezonun başında izleyici ile buluşan, başrolünde yer aldığı Şampiyon dizisindeki Zafer performansı büyük beğeni topluyor. Çeto’dan sonra Zafer ile bambaşka bir karaktere hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile de göz doldurmakta.

Zafer’in duygusal kırılımları, yaşadıkları, hayata bakışı ve her haliyle rolünü oynamayan adeta yaşayan bir isim Erkan Avcı… Dizide zorlu kafes dövüşü sahnelerinde de yer alan Avcı, spor ile iç içe bir hayata sahip.Oyuncu, “Yüzdüm, tekvando eğitimi aldım ama ‘Şampiyon’ dizisiyle beraber özellikle boks ve dövüş teknikleri üstüne her şey tam manasıyla profesyonelleşti” ifadelerini kullandı.

Oyuncunun Şampiyon dizisindeki performansında ekip çalışmasının da büyük önemi var. Avcı, özverili davranan ekibe teşekkür ederken, şu sözleriyle de dikkat çekti:

“İşimizin hem fiziksel hem de duygusal olarak yoğunluğu bizim için bazen yorucu oluyor. Ama bir o kadar da oyuncu olarak kafes dövüşü sahnesi çekmek, ona hazırlanmak, daha önceki işlerimde tecrübe etmediğim bir duygu ve durum. Bu da beni işime karşı hem motive ediyor hem de heyecanımı tazeliyor.”