Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın iki oyuncusundan biri çiçek açtı, diğeri başında migren bandıyla ağrı çekiyor!

Yasak Elma’nın iki oyuncusundan biri çiçek açtı, diğeri başında migren bandıyla ağrı çekiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan ve absürt hikayesiyle izleyiciyi de komedi ve dram arasında sarsan Yasak Elma dizisinin iki oyuncusundan iki farklı paylaşım geldi. Dizide her ne kadar şu sıralar birbirlerinden hiç hazetmeseler de Yıldız ve Ender karakterlerini oynayan Eda Ece ve Şevval Sam, dizi dışında da iyi arkadaşlar.

Dostluklarını her fırsatta birbirlerine sevgi dolu sözlerle sosyal medyadan da paylaşırken, Nesrin Cavadzade’nin de gelişiyle üç kadın oyuncunun yakın arkadaşlıklarına artık hayranları da vakıf.

Kamera arkasında da iyi anlaşan ve zaman zaman set dışında da buluşan ünlü oyuncular, dizideki düşmanlığa karşın, gerçek hayattaki dostluklarıyla dikkatleri çekiyorlar. Sosyal medyada da etkin olan bu üç isimden özellikle Eda Ece, paylaşımlarıyla hayranlarını da mutlu ediyor.

Çoğu zaman kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla pek çok tüyo da veren oyuncu, sıcak, samimi ve doğal halleriyle de seviliyor hayranları tarafından.

Ancak bu kez pek de enerjik ve mutlu eden bir paylaşım yapamadı oyuncu! Zira migren ağrısı tutan Eda Ece, alnına yapıştırdığı migren bandı ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Yasak Elma'nın iki oyuncusundan biri çiçek açtı, diğeri başında migren bandıyla ağrı çekiyor! 8

Karavanda sahne için hazırlık yaptığı görülen oyuncu, saç-makyaj için ayna karşısında vermiş bu pozunu. “Migren bandıyla set” notunu düşen oyuncunun keyifsiz olduğu görülüyor.

Eda Ece’nin bu haline karşın Şevval Sam ise hayli enerjik bir görüntü veriyor instagram sayfasından. Sarı kapüşonlu bir sweat giyen oyuncunun altındaki çiçekli elbisesini göstererek verdiği poza “içimdeki bahar’ notunu düşmüş oyuncu.

Sarı çerçeveli güneş gözlükleriyle şıklığını tamamlayan Şevval Sam, Şubat başında güneşli havaların hakim sürdüğü İstanbul’daki bahar havasını sevinçle karşılıyor…

İşte o paylaşım:

Yasak Elma'nın iki oyuncusundan biri çiçek açtı, diğeri başında migren bandıyla ağrı çekiyor! 9