Ana sayfa Ayak Sağlığı İş Hayatımızda Konfor ve Sağlık

İş Hayatımızda Konfor ve Sağlık

tarafından necati

İş hayatımızda çoğumuz şık kıyafetler ve beraberinde dar kalıplı, sert tabanlı ayakkabılar giymek zorunda kalıyoruz. Katılmamız gereken toplantılar, etkinlikler derken gün sonu eve gittiğimizde şiddetli ayak ve topuk ağrıları yaşıyoruz. Bitmek bilmeyen diz, kalça ve sırt problemleri ise yaşam konforumuzu olumsuz etkiliyor. Tüm gün klasik veya topuklu ayakkabılar içinde kalan ayaklarımız günün yorgunluğunu belki de en çok çeken uzvumuz oluyor.

Ne Yapmak Gerekir?
Ayakkabılarınız ister klasik ister günün modasına uygun olsun ayaklarınıza özel üretilmedi. Ayaklarınız ise eşsizdir. Her birimizin destek ve konfor ihtiyacı farklıdır. Sağlık ve konfor ararken şıklığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. Bir ayak analiz merkezinde ayak tipinizi belirledikten sonra size hazırlanacak ortopedik tabanlık kullanmaya başlamanız, günün sonunda size inanılmaz konfor getirecektir. Yaşam kaliteniz iyileşecektir.

Gelişen teknolojiler sayesinde ayakkabı numaranızı büyütmeden, en dar ayakkabılarınız için bile artık şık ve ince formda ortopedik tabanlıklar mevcut!

Şık ve sağlıkla kalın…