Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı! İçerde dizisini izleyenler hatırlayacak!

Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı! İçerde dizisini izleyenler hatırlayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin kadrosu genişliyor. Her hafta farklı oyuncuların konuk olarak katıldığı dizide, ünlü isimlerin yer aldığı bölümler ilgiyle izleniyor. Diziye bazı oyuncular veda ederken yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Yeni bir isim diziye katılıyor! Oyuncunun henüz çok fazla deneyimi yok. Sadece iki projede yer aldı. Birisi uzun süre konuşulan ve hala hatırlanan İçerde dizisi, diğeri ise Show TV’nin büyük iddialarla başlayan ancak 4 bölümde final yapan dizisi Şeref Sözü.

İçerde dizisinde Ayşe karakterini, Şeref Sözü’nde ise Rüya’yı oynayan Burcu Derya, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de Cariye Münevver rolündeydi. Derya, artık Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bilgiyi paylaştı.

Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı! İçerde dizisini izleyenler hatırlayacak! 8
(İçerde-Burcu Derya)

Burcu Derya’nın dizide kimi oynayacağı belli değil ancak Ego ajansa yeni gelecek bir kişi olacağı tahmin ediliyor. İlerleyen bölümlerde daha da netleşecek durum… 1992 doğumlu olan genç oyuncu, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde temel oyunculuk eğitimi aldı.

Menajerimi Ara dizisine bir oyuncu daha katıldı! İçerde dizisini izleyenler hatırlayacak! 9

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam 21. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin yeni bölüm konukları Tamer Levent, Ege Kökenli ve Yener Özer’di.

izlenme oranlarında AB kategorisinin en çok izlenen dizisi olurken, geceye Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış’ın romantik anları damga vurdu. Barış’ın art arda talihsiz olaylarla karşı karşıya kalması ise bu işin arkasında kimin olduğuna dair soru işaretleri yarattı. Barış ve Dicle’nin yakınlaştığı anların gizlice fotoğrafının çekilmesi ise ikilinin herkesten sakladıkları ilişkilerinin yeni bir sınava tabi tutulacağının sinyallerini verdi.

Öte yandan, ajansta aday olmamasına rağmen genç menajer seçilen Dicle bir yandan şaşkınlığını gizleyemezken bir yandan da ajanstakilerin sert tepkisiyle karşılaştı. Ego Ajans’taki kariyerine menajer olarak devam etmezse ajansla yollarını ayırması gerektiğini öğrenen Dicle’nin en büyük destekçisi Kıraç (Barış Falay) olurken Kıraç, Dicle’yi bu büyük fırsatı geri çevirmemesi konusunda motive etti. Bununla beraber Serkan, Feris’le beraber olmak için ona ortaklık teklif etti.

‘Menajerimi Ara’nın 22. bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Feris ve Serkan arasındaki sular durulmuyor. Celal Bey’le yaptığı konuşmada Feris’ten habersiz Barış ile ilgili bir koşul sunan Serkan, Feris’in sert tepkisiyle karşılaşıyor. Kendi oyuncusu hakkında ondan habersiz kararlar verilmesinden rahatsız olan Feris ise sinirlerine hakim olamayarak Serkan’a rest çekiyor. Serkan’dan bir daha kendi işlerine karışmamasını isteyen Feris, aksi takdirde Ego Ajans’tan ayrılacağını söylüyor.