Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz ile Alperen Duymaz’ın yeni dizi imajları bir başka oldu!

İsmail Ege Şaşmaz ile Alperen Duymaz’ın yeni dizi imajları bir başka oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç oyuncu, ikisi de başarılı ve rolleriyle de hayranlarını bir hayli etkiliyor…Alperen Duymaz ve İsmail Ege Şaşmaz’dan bahsediyoruz… Alperen Duymaz, Fox TV ekranında 1 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Son Yaz dizisiyle geliyor. Ayaz karakterine hayat veren oyuncu, yine serseri bir adam olarak ekranda kendisini gösterecek. Zemheri şanssızlığının ardından Son Yaz ile 2021 yılında yeni bir maceraya atılan Alperen Duymaz, mutluluğunu ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ortaya koyuyor.

2015 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, farklı rollerde bulundu. Ancak ona en çok yakıştırılan rol genelde serseri ve aykırı bir adam olduğu yapımlardı… Alperen Duymaz, bu tür başıboş, ne yapacağı belli olmayan karakterlere çok iyi hayat veriyor. Oyuncunun yeni dizideki imajı da tam yerindeydi ve hayranları da bu halini çok beğendi.

İsmail Ege Şaşmaz ile Alperen Duymaz'ın yeni dizi imajları bir başka oldu! 9

Son Yaz dizisinde de Ayaz böyle bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, instagram hesabından set ekibi ile aşağıdaki pozunu paylaştı ve kısa sürede ekibin ne kadar hızlı kaynaştıklarını da anlatmış oldu.

İşte Son Yaz dizi ekibinin 2020 yılına veda pozu…

İsmail Ege Şaşmaz ile Alperen Duymaz'ın yeni dizi imajları bir başka oldu! 10

Alperen Duymaz gibi İsmail Ege Şaşmaz da son yıllarda bir hayli mesafe kaydetti. İyi dizilerde, güçlü rollerde yer alan genç oyuncu, tecrübesini de bir hayli artırdı.

Güneşi Beklerken dizisindeki Barış karakteri ile ekran macerasına başlayan İsmail Ege Şaşmaz; Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerde yer aldı.

Oyuncu şimdi ise TRT1 ekranlarındaki Uyanış Büyük Selçuklu ile bir dönem dizisinde daha kendisini gösterecek. Faysal karakterini canlandıracak olan oyuncu, instagram hesabından yeni imajını yayınladı.

İsmail Ege Şaşmaz ile Alperen Duymaz'ın yeni dizi imajları bir başka oldu! 11