Ana sayfa Sosyal Medya Romantik komedi dizilerine yakışıyor derken, Buğra Gülsoy herkesi ters köşeye yatırdı!

Romantik komedi dizilerine yakışıyor derken, Buğra Gülsoy herkesi ters köşeye yatırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, muhteşem bir performansa imzasını atıyor. Dizinin başrolü olmayı çok iyi kaldıran ve hayranlarını da yeni rolüyle çok şaşırtan Gülsoy, bir yeteneğini daha ortaya koymuş oldu.

Genellikle neşeli, eğlenceli ve romantik komedi yapımlarına çok iyi gittiği düşünülen oyuncu, dram projlerinde de iyi rollerde yer almıştı. Ancak bugüne kadar en beğenilen rollerinden birisi Aşk Yeniden isimli romantik komedideki Fatih Şekercizade karakteri olmuştu.

Dram işlerinde de Fatmagül’ün Suçu Ne’de Vural ve Kuzey Güney dizisinde ise Güney olarak iz bırakan oyuncu, şimdilerde ise TRT1 ekranında kariyerinin en önemli işlerinden birisini sürdürüyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki etkili sahneleriyle göz dolduran Gülsoy, instagram hesabından da bir savaş sahnesinde çekilen fotoğrafını yayınladı.

Oyuncunun hayranları, birçok iltifatta bulundu. Bir takipçi, “Muhteşemsiniz, tek kelimeyle. Ne kadar güzel taşıyorsunuz rolünüzü. Hakkını vere vere oynuyorsunuz. Aksiyon sahneleri ayrı bir zevk. Saraydaki sahneler ayrı bir zevk veriyor” diye yazdı.

Buğra Gülsoy aşağıdaki paylaşımı ise “İşini severek yapmak da sevdaya dahil mi” yorumuyla paylaştı:

Romantik komedi dizilerine yakışıyor derken, Buğra Gülsoy herkesi ters köşeye yatırdı! 7