Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisi hakkında büyük bir tüyo verdi!

İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisi hakkında büyük bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, çok önemli projelerde yer almış güçlü bir isim… Bir İstanbul Masalı dizisindeki Ozan karakteri hala hafızalardadır. Ayrıca Beyaz Gelincik dizisindeki Mehmet Ali nasıl unutulabilir? En son Mehmetçik Kutül Amare dizisi ile TRT1 ekranında izlediğimiz Hacıoğlu, yeni sezonda Star TV ekranında izleyicilerle Çocuk dizisinin Hasan’ı olarak buluşacak.

Renkli bir karaktere imza atacak olan Hacıoğlu, heyecanla dizinin ekrana gelmesini bekliyor. Karakteri hakkında detay veren İsmail Hacıoğlu, “Çok renkli bir karakter Hasan karakteri. Hangi sahnede karşılaşsan bir sürprizi olacak Hasan’ın…Ve seyirci de bunu bekleyecek aslında.Çok keyifli bir şey izleyen tarafından, bence bir oynayan olarak…” diye belirtti.

Çocuk dizisini izleyeceklere aslında tüyo da veren İsmail Hacıoğlu, Hasan’ın sürprizlerine dikkat etmelerin ve bu karakterin kilit bir işlevinin olacağına değiniyor.

İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisi hakkında büyük bir tüyo verdi! 7

9 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranında izleyici ile buluşacak olan dizinin hikayesi şöyle;

Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken, kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır. Bu sırrın mührü de Efe’dir.