Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran, hayat kadını bir annenin kızı oldu!

Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran, hayat kadını bir annenin kızı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi de Çocuk dizisi. 9 Eylül Pazartesi günü ekranda izleyicilerle buluşacak olan dizide Akça karakterine Merve Çağıran hayat verecek.

2007 yılından bu yana ekranda boy gösteren önemli isimlerden Merve Çağıran, dizide kilit bir karaktere hayat veriyor.

Daha önce Kavak Yelleri’nde Gülçin, Şefkat Tepe’de Dicle, Tatlı Küçük Yalancılar’da Janset, Aşk Laftan Anlamaz’da İpek, Fi’de Ceren, Kalp Atışı’nda İpek ve Çarpışma’da Meral karakterleri ile akıllara takılı kalan Merve Çağıran, Çocuk dizisindeki Akça ile de yine akıllardan çıkmayacak.

Akça karakteri, hayat kadını bir annenin kızı…Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçecek…Varlıklı bir ailenin gelini olan Şule (Ceyda Ateş), bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapacak…

Akça karakterinin kendisini çok etkilediğine değinen Merve Çağıran, “Akça’yı çok sevdim ben. Okuduğumda sahneleri direk gözümün önünde canlandı. Oynamak istedim Akça’yı…” diyerek çok heyecanlı olduğunu vuruluyor.

Çocuk dizisinin Akça'sı Merve Çağıran, hayat kadını bir annenin kızı oldu! 7

Dizinin Şule’si Ceyda Ateş için de bu karakterin önemli bir özelliği var. Ceyda Ateş, “Şule karakteri beni çok heyecanlandırdı. Hiç oynamadığım bir karakteri oynayacağım. Bir anneyi oynayacağım.O yüzden bu bana artı bir heyecan veriyor” diye belirtmekte.3 sezondur ekranda olmayan Ceyda Ateş, anlaşılan farklı bir karakter teklifi gelince Amerika’dan dönmeye ikna olmuş.

Başrollerini; Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu, senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme aldığı “Çocuk” 9 Eylül Pazartesi 20.00’da Star’da!