Ana sayfa Dizi Haberleri İspanya televizyonlarını kasıp kavuran 4 Türk dizisi

İspanya televizyonlarını kasıp kavuran 4 Türk dizisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını ile büyük mücadele halindeki İspanya’da halkın evlerinde kaldığı bu süreçte en çok izlediği yapımlar arasına Türk dizileri de girdi… Özellikle de 4 dizimizin bu ülkede öne çıktığı görülüyor.

Kara Para Aşk yeniden İspanya’da yayınlanmaya başlandı. Ayrıca Sen Anlat Karadeniz, Fazilet Hanım ve Kızları ile bir döneme damga vuran Kanal 7 yapımı Elif dizisi, İspanya’da büyük beğeniyle izleniyor.

İspanya televizyonlarını kasıp kavuran 4 Türk dizisi 8

Türk dizileri reytinglerde de önemli başarılar elde ediyor. Hatta Kara Para Aşk dizisinin geçtiğimiz günlerde yeniden yayınlanması İspanya’da TT listesine girerek gündemin ilk sırasına çıkmıştı

Türk dizilerinin özellikle İspanyolca konuşulan Latin Ülkelerinde çok izlendiği biliniyor. Ancak İspanya’ya dizilerimiz daha geç giriş yaptı.

İspanya televizyonlarını kasıp kavuran 4 Türk dizisi 9

Örneğin Erkenci Kuş da bu ülkede geçtiğimiz aylarda yayınlandı ve büyük beğeni topladı. İspanya’da adeta bir Türk dizisi çılgınlığı yaşandığını söyleyebiliriz.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun Magazin Noteri programındaki sözleri, İspanya’daki dizi gerçeğini gözler önüne seriyor. Videodan izleyebilirsiniz.