Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven kendini savundu; Yapar mıyım, manyak mıyım?

Berker Güven kendini savundu; Yapar mıyım, manyak mıyım?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizi setinde yaşananlar oyuncuların youtube buluşmasında ortaya çıktı. Berker Güven’in bir sahnedeki anısı Bahar Şahin’in anlatımıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Sera Kutlubey ve Ozan Dolunay’ın da yer aldığı Bahar Şahin ve Berker Güven’in rol aldıkları bir sahneyi anlattığı yayında izleyiciler dizinin setinde de çok ilginç olaylar yaşandığını öğrendi.

Nedim’in duvardaki çerçeveye vurduğu bir sahne sırasında hem oyuncuların hem de yönetmen Cevdet Mercan’ın bir anda kala kaldıkları, herkesin çok korktuğunu Bahar Şahin anlattı.

“Kayıt sırasında çerçeveye yumruk attı. Hepimiz Berker’in eline kitlendik, Cevdet (Mercan) hocam da buna dahil, ekip de buna dahil. Biz sandık ki, cama yumruk attı” diye konuşan Bahar Şahin o anlarda dizi ekibinin şaşkına döndüğünü ifade etti.

Berker Güven kendini savundu; Yapar mıyım, manyak mıyım? 7

Ancak gerçek biraz sonra anlaşılır. Berker Güven sahnenin çekiminde önce kimseye haber vermeden çerçevedeki camı çıkartmış. Tüm ekip cama yumruk attığını sanmış ama oyuncu önceden önlemini almış.

Berker Güven ise kahkaha atarak “Yapar mıyım, manyak mıyım? Kendimi sağlama almadan” diyerek izleyenleri bir hayli güldürdü.