Ana sayfa Dizi Haberleri İspanya’da Binbir Gece ve Duygu Çetinkaya çok popüler oldu!

İspanya’da Binbir Gece ve Duygu Çetinkaya çok popüler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2004 yılından itibaren oyunculuk yapan ve 2007’de yayınlanan Çılgın Dersane filmi ile dikkatleri üzerine çeken Duygu Çetinkaya, Binbir Gece dizisinde de Sezen Özşener karakterine hayat vermişti.

Yapımda önemli bir rol üstlenen Çetinkaya, şimdilerde Sezen rolü sayesinde İspanya’da bir hayli popüler oldu. Seni Bana Yazmışlar ve Firar dizilerinden sonra bir daha ekranda diziyle yer almayan Çetinkaya, sinema filmlerine ağırlık verdi.Bir dönem Survivor yarışmasına da katılan Çetinkaya, İspanya’nınen çok satan kadın dergisi Diez Minutos’a açıklamalar yaptı.

Türkiye’de yıllar önce reyting rekorları kıran ‘Binbir Gece’ dizisi İspanya’da da büyük ses getirdi. Dizide ‘Sezen’ karakterine hayat veren Duygu Çetinkaya ise şu sıralar dizinin İspanyol hayranları tarafından mesaj yağmuruna tutuluyor.

Hayranların bu ilgisine kayıtsız kalmayan İspanya’nın en popüler kadın dergisi Diez Minutos, bu ay ki sayısında ünlü oyuncu Duygu Çetinkaya ile röportaj gerçekleştirdi.

İspanya'da Binbir Gece ve Duygu Çetinkaya çok popüler oldu! 7

Sosyal medya hesabı üzerinden röportajı takipçileriyle paylaşan Çetinkaya, “Çok şükür ki İspanya’da sadece Can Yaman’ın dizileri yayınlanmıyor” notunu düşerek espri yaptı. Başarılı oyuncu, şu sıralar başrolünde yer aldığı ‘Çılgın Dershane 5’ filminin çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.