Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbul Kırmızısı filminin sırrını oyuncular anlattı!

İstanbul Kırmızısı filminin sırrını oyuncular anlattı!

tarafından ker_def

İstanbul-Kırmızısı-afiş

– Halit Ergenç: “İstanbul Kırmızısı”nda her şey benim açımdan çok spontan gelişti. Bana çok şey öğretti aslında. Tabii, ağırlıklı olarak dizilerde çalışınca bir karakteri çok iyi tanıyorsunuz ve o karakterin gelişimi sizin elinizde oluyor. Aslında yazılanın yanında karakteri siz devam ettiriyorsunuz ve bir noktadan sonra yazar da sizden etkilenmeye başlıyor. Burada öyle bir durum yoktu. Sette çekim sırasında hiç beklenmedik anda, herhangi bir hazırlık yapmadan birtakım şeyleri ortaya çıkarmak, hatta sahnenin çekimleri sırasında senaryoda değişiklikler yapmak benim için bir kapı araladı ve bana çok iyi geldi.

– Mehmet Günsür: Mesela bir sahne var diyelim, onun için senaryoyu okuyor ve hazırlanıyorsunuz. Ancak sete gittiğinizde Ferzan karşınıza çıkıp, o sahneye dair aklına bambaşka bir şey geldiğini belirtiyor. Bir anda kendinizi bambaşka bir sahnenin ortasında buluyorsunuz. Böyle anlarda yeni oyuncakları olan çocuklar gibi hem heyecanlanıyor hem de eğleniyoruz.

– Halit Ergenç: Bir keresinde Tuba ile olan bir vapur sahnemizde epey bir diyalog vardı. Ancak çekim sırasında bir anda arkamıza geçerek çekimi öyle gerçekleştirdi. Ezberlediğimiz diyaloglar yok oldu gitti.