Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı olay oldu! İzleyici dizide yaşananlara ateş püskürüyor!

İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı olay oldu! İzleyici dizide yaşananlara ateş püskürüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 25 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Süreyya’nın Gözde ile hesaplaşmasında neler konuştuğu ortaya çıkıyor.

Süreyya, öğrendiği gerçekten sonra büyük bir şok yaşıyor. Bu duruma en çok sevinen kişi ise İpek oluyor. Süreyya, İpek’in sözlerine çok sinirlenecek.

İstanbullu Gelin 51. bölüm fragmanı olay oldu! İzleyici dizide yaşananlara ateş püskürüyor! 7

Süreyya ve Faruk arasında yaşanan gerginlikte en büyük destek ise Esma Hanım’dan geliyor. Esma, Süreyya’ya “Her ne olduysa, Faruk için senden bir başkası olmamıştır” sözleriyle onu teselli etmeye çalışıyor.

Sosyal medyada ise Gözde ve Faruk’un bir ilişki yaşadıklarının ortaya çıkmasından sonra adeta kıyamet kopuyor. Masal gibi bir aşk yaşayan Faruk ve Süreyya’nın arasına bir kadın girmesi, izleyenleri çok kızdırdı.

“Süreyya bunları haketmedi” diyen izleyenler, Faruk’un Süreyya’yı aldatmasından sonra diziye yazık edildiği görüşünü paylaşıyorlar.

Gözde için “Yara bandı” ifadesini kullanan Faruk’a da öfkelenen izleyiciler, bu tabire de tepki veriyorlar. İşte 51. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Faruk ve Süreyya’yı bekleyen yeni kriz.

Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN