Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 54. yeni sezon fragmanında Osman’ın sözleri yüreklere oturacak!

İstanbullu Gelin 54. yeni sezon fragmanında Osman’ın sözleri yüreklere oturacak!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay… Star TV ekranlarında izleyici ile yeni sezonunda Cuma günü buluşmaya hazırlanan İstanbullu Gelin dizisinin 54. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni sezonu öncesinde yayınlanan görüntülerde dikkat çeken detaylar vardı. Osman’ın Faruk’a itirafları bir hayli duygusallık yarattı. Osman, “Sırtımızı sana dayadık, sorumluluğu paylaşmadık. Fikret abim tam olarak paylaşmanın ne demek olduğunu anlamadığı için bu haldeyiz biz” sözleri dokunaklıydı.

Videodan 54. bölüm ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz.

Yeni bölüm özeti:
Boranlar kaldıkları yerden nasıl bir başlangıç yapacak? Yıllar sonra yolları kesişen akrabaları Ülfet Kavaklı ile aralarında neler yaşanacak? Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek?

Boranlar’ı zor günler bekliyor! Adem’in tuzağına düşen Boranlar, sadece konağı değil tüm mal varlıklarını da kaybetmişlerdir. Birbirilerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan ailenin yolu yıllar sonra İstanbul’da yaşayan, hiç görüşmedikleri halaları Ülfet Kavaklı kesişecektir. Varlıklı ve güçlü iş kadını Ülfet Kavaklı, zor durumdaki akrabalarına bekledikleri yardım elini mi uzatacak, yoksa eski defterleri açıp yılların hesabını mı soracak?

Faruk, bir çıkış yolu bulabilmek için her yolu denerken, Fikret tüm olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Adem, konağı almıştır almasına ama bunun karşılığında hiç beklemediği bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.