Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu gelin 55. bölüm fragmanı yayınlandı! Süreyya’ya ne oldu?

İstanbullu gelin 55. bölüm fragmanı yayınlandı! Süreyya’ya ne oldu?

tarafından zk zk
Yeni sezonda İstanbullu Gelin’de sular durulmayacak. Yayınlanan 55. bölüm fragmanında, Dilara’ya ulaşmaya çalışan Adem, Süreyya’yı alıkoyuyor.

Haberi alan Faruk ise Adem’i ilk gördüğü yerde yumruklayarak yere düşürüyor. Geçtiğimiz sezona karşın yeni sezonda şaşkınlık içinde bırakan yepyeni olayların yer aldığı İstanbullu Gelin, sezonun ilk bölümüyle şok etmişti. Yeni bölümlerde de hiç kimseyi tanıdığı gibi bulamamaya başladı izleyici.

Yaz annesi Süreyya’nın o masum karakterinin, sevgi dolu görüntüsünün altında başka biri olduğunu düşünüyor. Hatta onu babannesi Esma’yı öldürmekle suçluyor.

Yaz’ın 19 yaşındaki halinden bugüne uzanan hikaye, artık bambaşka bir yere doğru gitmeye başladı. Boranlar maddi kayıplar yüzünden zor günler yaşıyor ve bir de Ülfet hala çıktı ortaya!

İstanbullu gelin 55. bölüm fragmanı yayınlandı! Süreyya'ya ne oldu? 7

İstanbullu Gelin’in 55. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve nihayet yeni bölümden sahneler görebildik.

Star TV’nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi İstanbullu Gelin 55. bölüm yeni fragmanında Dilara’yı arayan Adem Süreyya’yı alıkoyuyor. Faruk olanları duyunca çılgına dönüyor. Faruk ve ailesinin tek umudu geçmişten kalma bir arsa, ancak onun satılması için de Ülfet halanın onayı gerekiyor. Esma ile geçmiş hesaplaşması bulunan Ülfet satış fikrine yanaşmıyor. Hatta Ülfet hala Boranlara bu kadar yaklaşmışken onların peşini bırakmıyor ve Adem ile görüşüyor. Adem, karısını bulamadığı için deliriyor ve Süreyya’yı alıkoyuyor.

İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı…