Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 56. bölüm 2. fragmanında Adem’in büyük yıkımı!

İstanbullu Gelin 56. bölüm 2. fragmanında Adem’in büyük yıkımı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay / İstanbullu Gelin 56. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Star TV ekranında 5 Ekim Cuma günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak olan İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin başrolleri paylaşıyor.

Dizinin tüm kişiler kategorisindeki reytinglerinde düşüş var. Ancak AB grubunda oldukça güçlü. Yeni bölümün performansı merak konusu olmakta.

Dizinin 56. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Adem’in çocuğu ile ilgili duydukları onu efkara sürükledi. Dizinin yeni sezonunda en çok tartışılan karakter olan Adem, geçen sezon ailenin bir üyesi olabilecek bir noktadayken, şimdilerde Ülfet ile geçmişten gelen birlikteliğinin ortaya çıkması, Boranlar’a acı çektirme arzusunun dinmemesi izleyicileri çok rahatsız etmişti.

Adem’in hüzünlü halleri yeni bölümde izleyicilerin içinin yağlarını eritecek gibi gözüküyor… Fırat Tanış’ın başarılı oyunculuğu da takdire şayan…

Videodan izleyebilirsiniz…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşmesi…

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.