Ana sayfa Dizi İzle İstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanında Faruk hakkında inanılmaz gerçek

İstanbullu Gelin 56. Bölüm Fragmanında Faruk hakkında inanılmaz gerçek

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz / Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in yeni bölümü, izleyenleri dumura uğratacak! 5 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 56. bölümde, Ülfet ve Esma arasında geçen bir konuşma, herkesi şaşkına çevirecek! Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde Ülfet’in sözleri gerçekse hikaye bambaşka bir yere kayabilir! Esma’nın karşılaşmamak için köşe bucak kaçtığı Ülfet, Boranlar efsanesinin de sonunu getirmek üzere!

Yeni tanıtımda Ülfet’in Esma’ya söylediği “Yoksa yıllarca zavallı abime Faruk’u kendi oğlu diye yutturduğunu açıklamanın zamanı geldi mi?” şeklindeki sözler, izleyenlerin kalakalmasına neden oldu.

Esma’nın yıllardır sakladığı bir sır mı var? Garip ile yıllar sonra karşılaşan Esma, aslında kocasıyla evlenmeden önce hamile miydi? Faruk, kimin oğlu?

İşte bu sorular şimdi herkesin kafasını kurcalıyor. Eğer gerçekten Faruk, Boranlar’ın oğlu değilse, kimin oğlu? Büyük ihtimalle Esma’nın unutamadığı aşkı Garip’in oğlu!

Sosyal medyada pek çok izleyici baştan beri bunu söylediklerini, kitaptaki hikayenin de aynen bu yönde olduğunu ifade ediyorlar.

Her ne kadar daha önce sosyal medyanın gündemine gelmişse de pek kimsenin inanmadığı, inanmak istemediği durum, şimdi ortaya çıkacak.

Herkesin tahmini, Faruk’un babasının Garip olduğu.