Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 71. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! İstanbullu Gelin dizisinde yeni dönem başlıyor!

İstanbullu Gelin 71. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! İstanbullu Gelin dizisinde yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde Dilara doğum yapıyor. Dizinin 71. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin’in 71. bölümünde yaşanacakların detayını ise haberimizin devamında bulabilirsiniz. Adem’in mutlu anlarında Faruk ve Süreyya da onu yalnız bırakmıyor. Her şeye rağmen bebeğin gelmesi, kardeşler arasındaki buzları da bir nebze olsun eritiyor.

Dilara’nın doğum sancısı ise okulun tuvaletinde başlıyor. Kapıyı açamayan Dilara, Adem’i arıyor. O sırada Faruk ile konuşan Adem, telaşla okula gidiyor. Faruk ile birlikte kapıyı zorlayarak açıp, Dilara’yı doğuma yetiştiriyorlar.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Boran Konağı’nda yeni bir dönem başlıyor.

Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır.

Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.