Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 77. Bölüm 2. Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 77. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, Mayıs sonundaki final bölümüne kadar izleyiciyi ekranda tutabilecek performansa sahip olduğunu gösteriyor. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerindeki dizinin sadece başrol oyuncuları değil, yan karakterlerinin hikayeleri de öne çıktıkça izleyiciler Cuma günlerini iple çekiyor.

İstanbullu Gelin dizisinin 77. yeni bölümü 22 Mart Cuma akşamı Star TV ekranında olacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Diziden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Videodan 77. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklardan bazı detayları sizlerle paylaşmak faydalı olacak.

Geçen bölüm Faruk ve Süreyya’nın arasında gerileme neden olan Özgür bir de kaza geçirince her şey daha karmaşık bir hale gelmişti. Özgür uyanınca dayısı Okan’a her şeyi kendisinin yanlış anladığını söylemişti. Özgür’ün bu itirafı olayları normal akışına döndürecek gibi görünse de Süreyya’nın yaşadığı yalnızlık onu derin bir iç savaşa sürükleyecek gibi görünüyor.

Zaten Süreyya’nın psikolojisinin giderek bozulmaya başladığı da yavaş yavaş görülüyor.

Bazı izleyicilerin aklında ise, Süreyya’yı esas delirme noktasına getirecek gelişmenin anne-babasının ölümünün teyzesi yüzünden olduğunu öğrenmesi fikri var.

Bilindiği gibi, Sanem kardeşinin ölümüyle ilgili gerçekleri Arif’e anlatmıştı ama Süreyya daha bu gerçeği bilmiyor.

Teyzesini kaybettiği annesi kadar seven Süreyya bu gerçeği öğrenince sadece teyzesinden değil çevresindeki herkesten kopup iyice içine kapanabilir. Hatta belki bu gerçek Faruk ile de arasındaki bir uçuruma neden olabilir.

Bir romandan uyarlanan İstanbullu Gelin şu zamana kadar romana çok sadık ilerlemedi ama romanda şizofren olan Süreyya’nın dizide de benzer bir son yaşayacağına dair işaretler verilmişti.

Bakalım Süreyya’yı bu noktaya getiren gerçekten Faruk ile yaşadığı sorunların üzerine ortaya çıkan bu gerçek mi olacak?