Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Survivor, Aşk ve Mavi… Zirvenin sahibi kim oldu?

İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Survivor, Aşk ve Mavi… Zirvenin sahibi kim oldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Cuma akşamı yine ekranda kıran kırana bir reyting mücadelesi yaşandı. Star TV’nin İstanbullu Gelin, Kanal D’nin Arka Sokaklar, Atv’nin Aşk ve Mavi, TRT1’in Payitaht Abdülhamid dizileri ve tv8’in Survivor programı her hafta zorlu bir savaş veriyor.

Bu hafta Fox TV’de de Bir Mucize Olsun dizisinin ilk bölümüyle ekrana gelmesiyle tablo yine hareketlendi.

6 Nisan akşamı Total’in zirvesine Arka Sokaklar oturdu. Dizinin bu bölümü; Tüm Kişilerde yüzde 7,41 reyting ve yüzde 16,79 izlenme payı ile birinciliği kimseye bırakmadı.

2. sırada Survivor, 3. sırada Aşk ve Mavi dizileri yer aldı. İstanbullu Gelin ise Total’de ancak 4. sırada yer alabildi.

Fakat AB sıralamasında işler tamamen değişti. İstanbullu Gelin haftalardır kimseye bırakmadığı zirveyi korudu. 2. sırada Survivor ve 3. sırada da Payitaht Abdülhamid yer aldı.

Sosyal medyada ise ilk sırada Survivor vardı. En çok konuşulanlar listesinde 2. sırada Payitaht Abdülhamid ve ardından Bir Mucize Olsun dizisi de 3. sıraya yer buldu.

Fox’un yeni dizisi reyting listesine Total’de 8. ve AB’de 10. sıradan girdi. Bakalım yeni bölümleriyle reytingini yükseltebilecek mi?