Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin dizisi 55. bölümünde Süreyya’nın neşesine karşın, dizide gülen başka kimse yok!

İstanbullu Gelin dizisi 55. bölümünde Süreyya’nın neşesine karşın, dizide gülen başka kimse yok!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin’in 55. bölümden 2. fragman yayınlandı. Esma Hanım, Ülfet’in kavgasının sandığından da büyük olduğunu fark ediyor. Faruk ise düştükleri bu çukurdan çıkacaklarını söyleyerek, annesine moral vermeye çalışıyor. Sürreyya’nın Yaz bebek ile İstanbul turunda ilginç sahneler var. Faruk’un İstanbul’un zorluklarıyla Süreyya’ya çıkıştığı sahneler de ilgi görecektir. Ülfet Kavaklı ise yeni planlar yapmakta…

İstanbullu Gelin dizisinin 55. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz…

28 Eylül Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyeceğimiz İstanbullu Gelin dizisinin 55. bölümünden yayınlanan ilk görüntülerde Dilara’yı arayan Adem Süreyya’yı alıkoyuyor. Faruk olanları duyunca çılgına dönüyor. Faruk ve ailesinin tek umudu geçmişten kalma bir arsa, ancak onun satılması için de Ülfet halanın onayı gerekiyor. Esma ile geçmiş hesaplaşması bulunan Ülfet satış fikrine yanaşmıyor. Hatta Ülfet hala Boranlara bu kadar yaklaşmışken onların peşini bırakmıyor ve Adem ile görüşüyor. Adem, karısını bulamadığı için deliriyor ve Süreyya’yı alıkoyuyor.