Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi adeta tatlılıkta zirve yaptı!

İstanbullu Gelin dizisi adeta tatlılıkta zirve yaptı!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar ait olduğu yerde!

Star TV’nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin yine çok etkileyici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Boranlar”ın muhteşem dönüşüne şahitlik edeceğimiz 63. yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Aile ait olduğu yere dönüş yapıyor. İzleyici ise heyecanla yeni bölümde başka neler yaşanacağını merak ediyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda 63. bölümden gelen fotoğraflar ve fragmanlardaki mutluluk halleri çokça konuşuldu.

“İstanbullu Gelin, tatlılıkta zirve yaptı” tarzında övgü söylemleri sosyal medyada yer aldı. Dizinin hayranları Boranlar’ın konağa dönüşüyle ilgili paylaşılan görsellerde oyuncuların mutlu hallerinden çok memnun oldu.

İstanbullu Gelin dizisi adeta tatlılıkta zirve yaptı! 8

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi “İstanbullu Gelin” ‘in 23 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne Boranların konağa muhteşem dönüşü damga vuracak.

Faruk ile biz sonra hesaplaşırız diyerek konağın anahtarını Esma Sultan’a veren Adem, Boranların hayatlarında yepyeni bir sayfa açar. Aylar sonra Bursa’ya dönen aile sevindirici bu gelişmeyi konakta bir davetle kutlama kararı alır. Ancak asıl sürpriz Garip’ten gelir.

İstanbullu Gelin dizisi adeta tatlılıkta zirve yaptı! 9

Bursa’da alıp başını giden dedikodulara Boranlar konakta verdikleri görkemli davetle son verirler. Ancak gecenin beklenmedik bir konuğu vardır.

Ayrıca Faruk’un bir kararı ise herkesi şoke edecek.

Heyecan dolu gelişmelerle İstanbullu Gelin Cuma akşamı Star’da.