Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de her şey iyi güzel, konağa da gittiler ama Faruk’tan şok karar geliyor!

İstanbullu Gelin’de her şey iyi güzel, konağa da gittiler ama Faruk’tan şok karar geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yarın akşam 63. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin dizisinde beklenmedik gelişmeler ortaya çıkıyor!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinde, Adem’in pes edip konağı Boranlar’a geri vermesiyle ailede büyük bir sevinç yaşanıyor.

Bursa’ya geri dönen ve ailenin köklerinin hatıralarıyla dolu konaktaki hayatlarına geri dönen Boranlar’ı kapıda bir sürpriz bekliyor! Garip, yaptığı bir sürpriz ile Esma’yı ve diğerlerini çok mutlu edecek.

Her şey yolunda ve güllük gülistanlık görünse de ailenin başka dertleri ortaya çıkacak. Özellikle Faruk’un alacağı yeni karar herkesi şoka sokacak.

İstanbullu Gelin'de her şey iyi güzel, konağa da gittiler ama Faruk'tan şok karar geliyor! 7
YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Boranlar’ın muhteşem dönüşü!

Boran’lar ait oldukları yerde ayağa kalmak için yeni bir hayata merhaba derler. Garip’in bir sürprizi ile de konağa girişleri büyük bir şaşkınlığa sebep olur. Adem’in çocuğu için seçtiği hayatta gidecek hiçbir yeri yoktur, elini uzatan kişi ise Güneş olur. Emir içinse bu yeni hayat ait olamama hissi yaratmaktadır, çocuk duyguları ile baş edemez hale gelir. Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.

İşte 63. bölüm 2. tanıtımı: