Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi, çok konuşulacak bir bölümle geliyor…

İstanbullu Gelin dizisi, çok konuşulacak bir bölümle geliyor…

tarafından zk zk

Star TV’de yarın akşam 78. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin dizisi, hüzün ve duygu dolu bir bölümle ekrana gelecek.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin’in oynadıkları dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Faruk’un iç çatışmalarının büyüdüğü, şirketi bırakma kararından sonra boşluğa düştüğü görülüyor.

Esma ise Faruk’un bu kararından çok mutsuz ve gelecekle ilgili kaygısı giderek büyüyor!

Faruk, verdiği karardan sonra Süreyya’ya “Gel Faruk’u birlikte bulalım” diyerek ondan destek istiyor.

Şirketin başına geçme durumu ise Fikret’in kafasını karıştırıyor. Onun en büyük destekçisi de İpek ve Adem olacak.

İstanbullu Gelin dizisi, çok konuşulacak bir bölümle geliyor... 7

Faruk’un şirketten ayrılma kararı tüm Boranlar’ı derinden etkileyecek.

Faruk’un şirketten ayrılma kararı tüm Boranları derinden etkiler. Fikret ve Adem beraber yol alma üzerine iyice kenetlenirken bir yandan da Faruk’u anlamaya çalışıyorlardır.

Süreyya için durum başkadır, Faruk’un kararından habersiz olması onu yine sorgulamaya itecektir. Esma ise durumu sindirememektedir. Önce Fikret, ardından beklenmedik şekilde Osman’la karşı karşıya kalan Esma büyük bir kırılma yaşar…

Dizi bu haftaki bölümünde duygusal sahneleriyle dikkat çekecek. Hüzünlü anların yaşanacağı bölüm için dizinin resmi internet sitesinden yayınlanan bu bölümün kaçırılmaması tavsiyesini Özcan Deniz de kendi hesabından paylaşmıştı. Yine dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan da bölüme dikkat çekmiş ve izlenilmesi tavsiyesinde bulunmuştu.

İşte 78. bölüm 2. tanıtım: