Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi için mendilleri hazırlayın, acılı bir sezon geliyor! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

İstanbullu Gelin dizisi için mendilleri hazırlayın, acılı bir sezon geliyor! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

tarafından zk zk
Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları Star TV’nin sevilen dizisinin yeni sezon tanıtımı, herkesi şoka uğrattı.

Aynı zamanda da bambaşka ve sürprizlerle dolu bir sezonun geldiğini de müjdelemiş oldu.

Diziye katılan yeni karakterlerle İstanbullu Gelin, bildiğimiz ekseninden biraz kayacak gibi. Özellikle Yaz’ın annesi Süreyya’yı babaannesini öldürdüğünü söylediği cümleye bakınca, çok şeyin değişeceği görülüyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin muhtemel yayın tarihini verirken yeni sezonla ilgili görüşlerini de bakın nasıl anlatmış:

İstanbullu Gelin dizisi için mendilleri hazırlayın, acılı bir sezon geliyor! Yeni sezon ilk bölüm ne zaman? 7

“İstanbullu Gelin merak uyandırdı

İstanbullu Gelin’in üçüncü sezon tanıtım filmi sonunda yayınlandı. Bunu heyecanla beklediğimi itiraf ediyorum. İkinci sezonun son bölümünde yaşanan onca acıya rağmen bize aile olmanın önemini anlatmış, adeta terapi yaparak veda etmişti dizi. Üçüncü sezonda da yüzümüzü gülümseten karelerle açtı. Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz’ın nasıl mutlu büyüdüğüne şahit olduk kısacık tanıtımda… Ama son karede öyle bir cümle kurdu ki Yaz, donup kaldık. Kahkaha atan bir çocuk sesinin üstüne “Annemden, babaannemi kendi elleriyle öldüren Süreyya’dan” cümlesi geldi. Bu sezon bizi oldukça hareketli bir İstanbullu Gelin bekliyor. O mutluluğun altından öyle acılar çıkacak ki, gülümsememizin ardından hep gözyaşı akacak gibi görünüyor. İstanbullu Gelin 14 Eylül ya da 21 Eylül Cuma yeni sezonunu açacak. Biz de o vakte kadar merakla bekleyeceğiz.