Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Anastasia krizi çıkıyor! Süreyya yandı!

İstanbullu Gelin dizisinde Anastasia krizi çıkıyor! Süreyya yandı!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, bu akşam 70. bölümüyle ekrana gelecek.

Diziden yayınlanan ön izlemede, Esma’ya bakması için daha önce evde kriz yaşanmasına neden olan Anastasia konağa geliyor.

Süreyya, durumu bir şekilde kabullenip, Osman’ın tavsiyesiyle Esma’Ya iyi bakacağını düşündüğü Anastasia ile görüşmek isterken Senem bu duruma tepki veriyor.

Esma’nın haberi olmadan onu görüşmeye çağıran Süreyya, ne yazık ki kendisinden önce Esma Hanım ile Anastasia’nın karşılaşmasına engel olamayacak!

Esma Hanım bu duruma ne tepki verecek, Süreyya Anastasia’yı görünce Faruk’tan kıskanıp vaz mı geçecek? Bu sorunun yanıtını yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte İstanbullu Gelin 70. bölüm ön izleme:

Yeni bölüm özeti:

İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor.
Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.