Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde bir oyuncu yeni sezonda yok!

İstanbullu Gelin dizisinde bir oyuncu yeni sezonda yok!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisindeki kısa rol kesmedi, yeni dizide boy gösterecek!
Televizyon Gazetesi

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapması amacıyla hazırlıklar devam ediyor.

Dizide rol alan kimi oyuncularla ilgili de haberler gelmekte.

Bu isimlerden birisi de Siren karakterinin eşini canlandıran Boğaç karakteri.

Diziye sonradan katılan ve kısa süre rol alan Kadir Polatçı, Defne Samyeli’nin canlandırdığı Siren’in genç eşi Boğaç karakterini canlandırmış ve performansıyla beğeni kazanmıştı.

Bu kısa rolden sonra Kadir Polatçı, yeni bir diziyle ekrana dönme hazırlığı yapıyor.

Kariyerinde Arka Sokaklar ve Kardeş Payı gibi diziler de bulunan Polatçı, yeni sezonda internet televizyonu BluTV’de olacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre 10 bölümden oluşacak olan dizinin ismi Bozkır olarak belirlendi. Dizi Eylül ayının ilk haftasında sete çıkacak.

Kadir Polatçı Kimdir?

İstanbullu Gelin dizisinde bir oyuncu yeni sezonda yok! 7

30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy doğumlu olan Kadir Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.

Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etkenKardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizideki Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Menajeriyle bir gala sonrasında kafede oturanKadir Polatçı, aynı kafeye Ahmet Kural’ın da gitmiş olması hayatının bir anda değişmesine neden olmuştur.

Bir süre bakıştıktan sonra menajerinin de yardımıyla tanışan ikili, Ahmet Kural tarafından telefon numarası alınmış ve ardından deneme çekimine çağırılarak, Kardeş Payı dizisindeDeniz karakterine uygun görülmüştür. 1.90 boyunda 80 kg olan yakışıklı oyuncu, verdiği bir röportajda dizi ekibiyle çok iyi anlaştığını ve her bir oyuncunun oldukça uyumlu kişiler olduğunu vurgulayan Kadir Polatçı, oyuncu arkadaşlarından çok şey öğrendiğini dile getirmiştir. Sevilerek izlenen Kardeş Payı dizisinin final yapmasıyla, izleyiciler sın derece üzülmüş ve oyuncuların yeni projelerini merak içinde beklemeye başlamıştır.