Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Burcu’nun Osman’a yaşattığı ağır travmayı izleyici anladı!

İstanbullu Gelin dizisinde Burcu’nun Osman’a yaşattığı ağır travmayı izleyici anladı!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisinin Burcu’su Ebru Şahin ne kadar da şanslısın!

Düşünün bir kere, daha yeni bir oyuncusunuz ve İstanbullu Gelin gibi çok başarılı bir diziyle kariyerinize başlıyorsunuz.

İşte bu durumu yaşayan Ebru Şahin, Star Tv’nin iddialı dizisinde Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz ile aynı sette aynı havayı teneffüs ediyor.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Ebru Şahin, bu projenin kendisini daha yukarılara taşıyacağını düşünüyor.

Aslında 11 yaşından bu yana lisanslı bir sporcu olan Şahin, Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi.

Kan Parası isimli bağımsız filmden sonra Babam isimli filmde Çetin Tekindor ile birlikte kamera karşısına geçen Şahin, İstanbullu Gelin’in kendisinin ilk dizisi olduğunu belirtmekte.

Dizinin hayatındaki yerini anlatan oyuncu, şöyle konuştu:

“Hayattaki en büyük şanslarımdan biri. Özellikle de Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’la çalışmak, senaryoyu kadın gözüyle işleyebilmek ve ne istediğini bilen kadınların arasında olmak harika bir deneyimdi. Dizi, benim için kozaydı, bu aşamayı tamamlayarak kelebek olmaya adım attım.”

Dizi ekibinin uyumunun üzerindeki stresi atmasına yarar sağladığını belirten Şahin, dizide Osman’ı nikah masasında bıraktığı sahnede çok korkmuş.

İstanbullu Gelin dizisinde Burcu'nun Osman'a yaşattığı ağır travmayı izleyici anladı! 7

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şahin, o sahneyi şöyle anlatıyor: “Bölüm senaryosunu okuduğumda korktum. Çünkü Osman, herkesin sahiplendiği bir karakter… Tepki alacağımı düşündüm ama seyirci beni yanılttı. Burcu’nun gerçekten anlaşıldığını ve niye böyle bir karar aldığını anlamışlar…”

Kendisine sorulan “Siz Burcu’nun yerinde olsanız ne yapardınız?” şeklindeki soruya yanıt veren oyuncu, “Daha önce bırakırdım, çünkü bu his meselesi… Bir şey ya vardır ya da yoktur. Yani ben ‘ya tutarsa’ diye ilişkiyi nikah masasına taşımazdım.”