Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde adeta ‘kimin eli kimin cebinde’ durumu yaşanıyor!

Yasak Elma dizisinde adeta ‘kimin eli kimin cebinde’ durumu yaşanıyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisine gelen cezanın benzeri Yasak Elma’ya da gelebilir!

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kadın dizisinde, Şirin ile ilgili sahneye RTÜK’ten ceza gelmişti.

Televizyon Gazetesi Detay

Kadın dizisinde bir süre önce yaşanan senaryodaki olaya “çarpık ilişkilerin konu alınması” gerekçesiyle idari para cezası geldi. Şirin, Bahar’a ilik vermek için Sarp ile birlikte çıplak pozlarını çekmişti. O pozlar ekrana yansımadı ama herkes konuyu anladı. Şirin ayrıca Pırıl’ın babasıyla da aşk yaşadığı yalanını ortaya atmıştı.

Senaryodaki bu çarpık ilişki durumu RTÜK’e şikayet edilmişti. Radyo Televizyon Üst Kurulu, aile yapısının korunması ve toplum sağlığına zarar verici nitelikte olduğu için bu sahne sebebiyle Kadın dizisine para cezası verdi.

Şimdi ise kanalın bir başka dizisinde benzer çarpık ilişkiler ağı dikkatleri çekiyor.

Yasak Elma 26 yeni bölümüyle ilgili yayınlanan tanıtımlarda Alihan ve Ender’in evliliği ortalığı karıştırıyor. Halit, Ender ve Alihan’ın evliliği sonrası çılgına dönüyor. Yıldız ise Halit’i Kemal’le aldatıyor.

Ender – Halit – Yıldız – Alihan… İşte bu dört karakter arasında yaşanan ilişkiler ağına ceza gelirse şaşırmamak lazım.

Dizi adeta kimin eli kimin cebinde konumuna doğru sürükleniyor.

Arada kalan ise yine garibim Zeynep… Alihan ile aşk yaşayacağı umuduyla sürekli kandırılan Zeynep karakteri yine gözü yaşlı…

Sevda Erginci’nin dizide yüzünün gülmeyeceği anlaşılıyor.

Yasak Elma dizisinde adeta 'kimin eli kimin cebinde' durumu yaşanıyor! 7

Fox TV’de başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci’nin paylaştığı Yasak Elma’nın son bölüm finalinde Alihan, Zeynep’e evlilik teklif ettiği sırada gelen Ender, Alihan’la evlendiklerini açıklamıştı.

Yeni bölümde Alihan ve Ender’in evlenmesi herkesi şoke ediyor. Ender ve Alihan, Halit’in şirketteki gücünü bitirmek için hamle yaparken, Zerrin ise babasından kalan hisseleri Halit’e devrettiğini açıklıyor.

Yasak Elma dizisinde Halit ve Ender arasında büyük bir kavga da yaşanacak. Diğer yandan Halit’in eşi Yıldız ise kocasını eski şöförü Kemal’le aldatıyor.

10 Aralık Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak olan 26. bölüm bir hayli entrika dolu geçeceğe benziyor.