Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde kaş yapayım derken göz çıkardılar!

İstanbullu Gelin dizisinde kaş yapayım derken göz çıkardılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Tamer Levent, Dilara Aksüyek, Nihal Yalçın gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan İstanbullu Gelin dizisi 2 bölüm sonra final yaparak veda edecek.

Finale doğru gidilirken, 17 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan 85. bölümde topluma çok önemli bir mesajın verildiği sahne dikkat çekti. Ancak bir de rahatsız edici bir mesaj vardı.

ÖNCE OLUMLU SAHNE:

Nihal Yalçın’ın canlandırdığı Güneş ile Fırat Tanış’ın hayat verdiği Adem, evlat edinmek için görüşmelerde bulundular.

Çocuğu olması mümkün bulunmayan Güneş, anne olmayı çok arzuluyordu. Bunun için de evlat edinmek için kurum ile görüşmeye gittiler. Güneş’in aklında Sude isimli minik kız çocuğu vardı.

Hem evlat edinmenin önemi anlatıldı, hem de genelde evlat edinmek için bebeklerin tercih edildiği ve yaşı daha büyük olan çocukların şansının çok az olduğu belirtilerek, farkındalık yaratıldı.

Evlat edinmenin önemini anlatan bu bölümle ilgili izleyicilerin de dikkat çeken yorumları vardı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda “Dilara’nın iyileştirdiği adam Güneş’e yar oldu” ifadesi dikkat çekti.

Bir izleyici “Güzel mesaj kutluyorum. Topluma faydalı olacak bir hareket, keşke herkes böyle duyarlı olabilse” diyerek diziden verilen mesajın alındığını gösterdi.

Evlat edinmek için doğru karar verdiklerini belirten bir başka izleyici ise “Bayıldım bu sahneye. Evlat edinmekle dünyanın en güzel kararını verdiler. Hem örnek oldular hem bu sefer farklı bir yol izlemiş oldular” diye yazdı.

OLUMSUZ SAHNE NEYDİ?

Ancak birlikte evlat edinmeleri mümkün değildi. Evli olmadıkları için de çocuk sadece birisinin sorumluluğuna verilebilirdi. Kurum yetkilisi de aileleri çok iyi incelediklerini belirterek aslında bunun çok da kolay olmayabileceğini anlattı.

Adem ise çıkışta Güneş’e “Evleniriz. Nedir evlilik, formalite icabı bir evlilik bir imza” diye konuştu.

Güneş’in “Baya evleniyoruz yani” sözünden sonra Adem’in “Ne yapalım başa gelen çekiliyor” sözleri de dikkat çekti.

Bu sahneye bazı izleyiciler tepki gösterdi.

Dizinin bir izleyicisi “Evliliği formaliteden sayıp küçük görmeleri hoşuma gitmedi. Sonra insanlar nikahsız birlikte yaşamayı normal görüyorlar. Yani diyeceğim o ki diziler alttan alta subliminal mesajları verip kenara çekiliyorlar” şeklinde tepkisini dile getirdi.

O anları videodan izleyebilirsiniz: