Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaryoyu izleyici yazdı! Yıldız’ın intikamı çok acı olacak!

Yasak Elma dizisinde senaryoyu izleyici yazdı! Yıldız’ın intikamı çok acı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 46. yeni bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamı Fox TV ekranında yerini alacak.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. 46. bölüm fragmanında Halit, tam da Ender’in istediği gibi Yıldız’ı evden yaka paça atıyor. Hem de kulaklarındaki küpeleri bile alarak öylece sokağa bırakıyor.

Ender’in içinin yağları eriyor… Peki Yıldız bunu yanına bırakacak mı? Entrikalar ve yalanlarla dolu Yıldız’ın bir sonraki adımı merak ediliyor.

İzleyici de bu noktada senaryosunu yazdı bile.. 46. bölüm fragmanına yapılan yorumlarda izleyicilere göre Yıldız, Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya Ekinci’yi baştan çıkartacak ve intikamını bu şekilde alacak.

Bir izleyici, “Kesin Yıldız, Kaya’da kalacak. Ender de kaldıramayacak” diye yazmakta.

Yasak Elma dizisinde senaryoyu izleyici yazdı! Yıldız'ın intikamı çok acı olacak! 7

Bir Başka izleyici ise “Yıldız’la Kaya artık beraber olsun, Ender görsün gününü” yorumunda bulundu.

Bir diğer izleyici ise Yıldız ile Şahika’nın işbirliği yapmasını istiyor ve şöyle diyor: “Kesin Kaya ile Yıldız birlikte olur; ya da Şahika’ya yardım eder.”

Bir başka izleyici ise çok farklı bir senaryo yazıyor. “Ben olayı çözdüm. Yıldız bundan sonra hamile kalacak ve Halit ona geri dönecek” diye yazan izleyici de dikkat çekti.

Ender’in sürekli olarak kazanmasından rahatsız olduğunu belirten izleyiciler de bulunuyor. İzleyiciler en çok da Yıldız’ın Ender’e acı bir tecrübe yaşatmasını bekliyor.

Birçok izleyici sosyal medyada bu tarz yorumlar yapmakta. Senaristler nasıl bir hikaye yazdı önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak. Ancak izleyiciler şimdiden akıllarındaki sosyal medyada ortaya döktü. Bakalım senaristler bu durumu diziye yansıtacak mı?

46. bölümde neler yaşanacak?

Halit ve Yıldız arasında ipler kopuyor. Halit, Yıldız’ı kolundan tutup kapı dışarı ediyor. Yıldız, ‘Ben bir şey yapmadım’ diye yalvarırken, Halit ise Yıldız’ın üzerindeki takıları topluyor. Ender, bu anlarda keyiften ne yapacağını bilemiyor.