Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’yı hüzne boğan gerçek ne? O defterde ne yazıyor?

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’yı hüzne boğan gerçek ne? O defterde ne yazıyor?

tarafından zk zk

Star TV’de bu akşam 80. bölümünde Faruk Boran, Ayn-ı Hayat isimli restaurantını açıyor ve ilk misafirleri de ailesi oluyor.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide şirketi bırakan ve kendine yeni bir yol çizmek isteyen Faruk’un sürprizi Süreyya’da başka duygulara yol açacak.

Yeni bölümden yayınlanan 2. tanıtımda Süreyya’nın herkes içerde eğlenirken okuduğu bir defterde yazanları okuduktan sonraki şaşkın ve üzgün ifadesi dikkat çekiyor!

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya'yı hüzne boğan gerçek ne? O defterde ne yazıyor? 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner.

Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır. Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur. Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.

İşte İstanbullu Gelin 80. bölüm 2. tanıtımı: