Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisindeki o sahne, Ufak Tefek Cinayetler’i resmen mumla arattı!

İstanbullu Gelin dizisindeki o sahne, Ufak Tefek Cinayetler’i resmen mumla arattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin Cuma akşamı yayınlanan 48. bölümündeki lansman sahnesinde, izleyiciler oyuncuların kıyafetlerine taktı!

BoranJet’in tanıtımının yapılacağı gece için herkesin bir araya geldiği salonda, Süreyya ve Dilara’nın giydiği kıyafetler özellikle kadın izleyicilerden tepki aldı.

Fizikleriyle, duruşlarıyla beğeni toplayan oyuncuların, dizide kötü giydirildiğini söyleyen izleyiciler, özellikle Dilara’nın giydiği siyah mini elbiseye tepki verdiler.

Bir izleyici bakın nasıl bir yorum yaptı konuyla ilgili:

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Bu Dilara’nın elbisesinin modeli, dizide moda oldu hatta bence demode oldu! İpek’in gelinliği, Süreyya’nın siyah elbisesi, Siren in elbisesi derken en son, Dilara da patladı! Biraz yaratıcı olun! Daha güzel elbiseler giydirin! Güzelim kızları tipsizlik abidesine çevirdiniz! Hele Süreyya, yolda bulsam galiba çöp kamyonundan düşmüş derim! Ne biçim kıyafet seçiyorsunuz! Bir elbise giydi, aynı modelin türlü renklerinden bir daha! Sıktınız artık, yaratıcı olun biraz!”

İstanbullu Gelin dizisindeki o sahne, Ufak Tefek Cinayetler'i resmen mumla arattı! 8

Süreyya ve Dilara’nın kıyafet seçimlerini beğenmeyen izleyenler, sosyal medyadan yorum yapmaya devam ediyor. “Dilara’nın elbisesini beğenmeyen tek ben miyim?” diye soran biz izleyici de yine pek çok yorum yapan dizinin müdavimi gibi Dilara’nın elbisesine takmış!

Bir dizinin izlenmesinin en büyük nedenlerinden birisi tabii ki hikayesi, senaryosu ve oyunculuklar. Ancak bazı dizilerde mekanlar, oyuncuların kostümleri de çok dikkat çekiyor ve hikayeye başka bir bütünlük katıyor.

Örneğin aynı kanalda yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, sezon başından beri hem dizinin çekildiği mekanlar ve hem de oyuncuların giydikleri kıyafetler nedeniyle de pek çok kez gündem olmayı başarıyor. Adeta her bölümde bir moda gösterisine dönen dizideki kıyafetler bile, pek çok izleyicinin her hafta oyuncuları görmek amacıyla ekran başına geçmesine neden oluyor.

İstanbullu Gelin dizisindeki o sahne, Ufak Tefek Cinayetler'i resmen mumla arattı! 9

İstanbullu Gelin gibi bir dizide kostümlere kimi zaman aynı özenin gösterilmemesi de ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Aslı Enver ve Neslihan Arslan’ın oynadıkları Dilara ve Süreyya’nın kıyafetlerine izleyiciler daha fazla özen istiyorlar. Özellikle de böyle bir balo salonunda yapılan, Boranlar’ın eşleri olarak yüksek düzeyli konukları ağırladıkları özel bir gecede.