Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

tarafından ker_def

Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin, yeni sezonda en çok konuşulacak yapımlardan birisi…

Dizi 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak ve zaman atlaması ile de şaşırtacak.

Diziye yeni ve iddialı isimler katıldı.

8 Haziran’da 53. bölümü ile izleyicilerin bir süreliğine veda eden dizinin yeni sezon çekimleri başladı.

Meral Çetinkaya, yeni sezonun en flaş transferi olarak gözüküyor.

Yaz karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, sürpriz oldu.

Nihal Yalçın Güneş karakteriyle herkesi şaşırtmaya geliyor.

Kaan Çakır da dizinin kadrosunda yerini aldı.

İstanbullu Gelin dizisinin Eylül ayında ekranda olması bekleniyor.

Ancak net tarih belli olmadı.

21 Eylül Cuma günü 54. yeni bölümün yayınlanma ihtimalinden bahsediliyor.

21 Eylül’de olmaz ise Eylül’ün son cuması 28’inde yayınlanması kesin…

İstanbullu Gelin Konusu;

İstanbul’da yaşayan Süreyya genç yaşta annesini ve babasını kaybetmiş hayatın ağır yükünü sırtlamış çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Ansızın karşısına çıkan Bursa’lı zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olup Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi. İstanbul’da yetişmiş olan Süreyya özgürlüğüne düşkün, modern bir kadınken, Faruk ise modern görünümüne rağmen ailesine, gelenek ve görenekleri sıkı sıkıya bağlıdır. Süreyya eve adımını atarken ev halkını yavaş yavaş tanıyacaktır. Herkesin tek hakimi olmak isteyen kayın validesi Esma hanım, tek işi genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, Kocasının her biri birbirinden sorunlu olan kardeşleri Fikret, Osman ve Murat ile boğuşurken Faruk ise hiç hesapta yokken ortaya çıkan sürpriz düşmanıyla baş etmek zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse 400 yıldır tüm haşmetiyle dim dik ayakta duran konak temellerinden sallanacak ve tüm aile bundan nasibini alacaktır.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları;

Aslı Enver (Süreyya);

Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

Özcan Deniz (Faruk);

Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

Salih Bademci (Fikret);

Genç oyuncu 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. En son rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Sinan karakteri ile çok sevilmiştir. Yakışıklı oyuncu ayrıca Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul gibi dizilerde de rol almıştır.

İpek Bilgin (Esma);

Dizide Özcan Deniz’in annesini canlandıracak olan Usta oyuncu 24 Mart 1956 yılında İstanbul’da doğmuştur. Cüneyt Çalışkur ile olan evliliklerinden Çağ Çalışkur isminde bir çocukları vardır. Başarılı oyuncu en son Maral, 20 Dakika, Ezel gibi önemli dizilerde rol almıştır.

Güven Murat Akpınar (Osman);

Yakışıklı oyuncu 1 Ocak 1988 İstanbul ‘da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol alan oyuncumuzun en popüler olduğu dizi Suskunlar dizisindeki İbrahim rolüdür.

Fatih Koyunoğlu (Akif);

Yakışıklı oyuncu 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Atv ekranlarında yayınlanan Yeter dizisinde Zafer karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Beni Böyle Sev, Kara Kutu gibi dizilerde de yer almıştır.

Dilara Aksüyek (İpek);

Güzel oyuncu 24 Temmuz 1987 yılında İzmir Karşıyaka’da doğmuştur. İlk olarak Evlerden Biri isimli dizide Filiz karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yer almıştır. Ayrıca Merhamet, Adı Mutluluk, Kadim Dostum gibi dizilerde de yer almıştır.

Neslihan Yeldan (Senem);

Güzel oyuncu 25 Şubat 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bir Demet Tiyatro’da Füreya karakterine hayat vermesiyle tanınmıştır. Başarılı oyuncu son olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Fırat Tanış (Adem),

Berkay Hardal (Murat),

Nergis Çorakçı ( Kıymet),

Pelinsu Pir ( Nurgül),

Eren Balkan ( Gülistan),

Ahmet Sabri Özmener (Mustafa),

Muharrem Türkseven ( Nazif),

Hakan Altıner (Şahap),

Nilay Erdönmez (Asiye),