Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin finale 3 bölüm kala, ağır bir dramla gelecek bu hafta!

İstanbullu Gelin finale 3 bölüm kala, ağır bir dramla gelecek bu hafta!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölüm tanıtımı yayınlandı. Finale 3 bölüm kalan dizide, dram dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor!

Televizyongazetesi/Detay – Anneler Günü için tüm ailenin konağın bahçesinde gülüp oynadığı anlarda Garip, kendisini iyi hissetmeyip dinlenmek için odasına çıkmıştı. Garip’in öldüğü, giderken eski günleri hatırlayarak Esma ile anılarının canlandığı sahneden anlaşıldı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde odaya gelen Esma, Garip’in öldüğünü bilmeden onunla konuşmaya çalışıyor. Bir şeyler anlatan Esma, Garip’in ses vermemesi üzerine şaka yaptığını sanıyor. Yanına gittiğinde öldüğünü anlıyor.

İstanbullu Gelin finale 3 bölüm kala, ağır bir dramla gelecek bu hafta! 7

Bu sırada haber bahçeye geliyor ve Fikret, Faruk başta olmak üzere herkes odaya koşuyor. Esma Hanım’ı kaldırdıklarında, hastalığının yine nüksettiği, bilincinin yerinde olmadığı görülüyor. Faruk, kontrol ettiğinde Garip’in öldüğünü anlıyor.

Konağa bir anda kasvet çöküyor ve Esma Hanım, bu ağır acıyı kaldıramayıp yatağa düşüyor! Konak halkı, bu saatten sonra Esma’nın daha da kötüye gideceğini düşünüyor.

İşte İstanbullu Gelin 85. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma’nın kararı Boranlar’da şaşkınlık yaratıyor.

Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler. Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır. Dilara’nın da Güneş’e adım atmasıyla artık dengeler değişir. Herkesin bir arada olduğu “Anneler Günü” tüm Boranlar için unutulmaz bir gün olacaktır…