Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider! 8

“Faruk, Osman’ı bir dinlesin ve bitsin bu iş artık!”

Son iki haftadır sürüklenen bir başka konu da Faruk’un Osman’la ilgili bir gerçeği öğrenmesi oldu. Süreyya’ya platonik aşık olduğunu duyan Faruk, bu hafta Osman’la karşılaşmamak için adeta köşe kapmaca oynadı ama sonuç kaçınılmazdı. Osman, ağbisinden duyduğu sözlerden sonra yurt dışına gitme kararı aldı.

İzleyenlerin en büyük tepkisi ise, Osman’ın Süreyya’ya olan aşkının çok önce başlamış olmasının gündeme getirilmemesi oldu. Yani Osman kendi içinde bunu aşmaya ve Burcu ile yeni bir hayat kurmaya çalışıyordu. Bir şekilde olayların bu noktaya gelmemesi gerektiği eleştirileri yapılıyor sosyal medyada bu konuda. “Osman gitmesin, aralarında halletsinler” diyen izleyenler, bu konunun da çok fazla uzatılmaması gerektiği düşüncesinde.

“Can ne yapıyor anlamadık!”

Can karakterinin Begüm’ün ölmesinden sonra anlamsızlaştığı ve iyice ortada dolaşan bir hale dönüşmesi de izleyenleri sıkan bir durum. “Can artık gitsin, ne işi var” diyen izleyenler, Boran’lara ve özellikle Faruk’a aldığı bu düşmanca tavrı hiç anlayamıyor. Üstelik durmadan Adem’i fişeklemesini de garipsiyorlar. Diziye ilk girdiğindeki karizmasından çok şey kaybetti Can karakteri ve sosyal medyada da fazlaca dillendiriliyor bu durum.

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider! 9
“Bade ve Murat niye ortada yok?”

Dizide son haftalarda Bade ve Murat’ın aşkının fazla gösterilmemesi de ayrı bir eleştiri konusu oluyor. Bade’nin hala Boranlar’ın gelini olmaya alışamaması ve hizmetçi gibi davranmaya devam etmesi de başka bir eleştiri konusu olmakta.

43. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin’e yapılan eleştiriler bunlarla da bitmiyor tabii ama genel olarak izleyenlerin tepki verdikleri konuları sizler için derlemeye çalıştık haberimizde. Ancak bu haftaki bölümden sonra yapılan yorumların büyük çoğunluğunda, diziden sıkıldıklarını, dizinin son bölümünün en sıkıcı bölüm olduğu, klişeye düşmeye başladığı, hikayenin aynı konularda tıkandığını söyleyen izleyicilerin yorumları dikkat çekti.

Çoğunlukla benzer eleştiriler getiren izleyenlerin bu eleştirileri ne kadar dikkate alınır gelecek haftalarda hep birlikte göreceğiz. Ancak eski havasının yavaş yavaş gitmeye başladığı da tüm bu eleştirilerden anlaşılıyor. Kararı izleyici verdiğine göre, senaristlerin de bu eleştirileri dikkate alacağını görüşündeyiz.

Bakalım dizi bu halde daha ne kadar reyting’deki yerini korumaya devam edecek…