Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider! 8

Esra hamile kalırsa, herkes çok kızacak!

Son bölümde İpek’in ağbisini hapse attırma tehdidiyle karşı karşıya kalan Esra, Fikret’ten ayrılmak istediğini söyleyip bir anda çekip ailesinin yanına gitti. Tabii olanlara anlam veremeyen Fikret de arkasından geldi. İki aşıkın birlikte oldukları romantik geceden sonra alınan bu kararı Fikret, İpek’e bağlamıştı. Karısının bir şeyler karıştırdığını anladı.

Esra ise daha fazla yapamayacağını söyleyip mazeretler uydurdu ama Fikret ikna etmeye çalıştı ancak eli boş, üzgün bir şekilde Bursa’nın yolunu tuttu. Bu sırada İpek ve Fikret’in bebekleri Ada da hastaneye kaldırılmıştı. Kötü bir haber geldi ve Ada’nın bir kan hastalığı olduğu, kemik iliği gerekebileceği ortaya çıktı.

İşte bu noktada izleyici iyice delirdi! Çünkü görünen o ki Ada’ya bir kardeş lazım ve o kardeş de büyük ihtimalle Esra’nın bebeği olacak! Diziyi izleyenler sosyal medyada bu durumun iyice klişe olacağına vurgu yaparak ‘Esra hamile kalırsa iyice batıracaklar diziyi,  sıkıldık artık” şeklinde yorumlar yaparak tahminlerde bulunmaya ve klişeye düşecek bu duruma eleştirilerini sıralamaya başladılar bile. Bakalım tahminler tutacak mı?

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider! 9
Esma çaptan iyice düştü!

Esma’nın Garip’le yaşadığı durum başlarda keyifli ve eğlenceli olsa da çocuklarının tepkisinden sonra Esma hanım içine çekilmiş, Faruk’tan aldığı destekle yeniden Garip’le bir araya gelmeye başlamıştı. Dün akşam Esma’nın evde artık pek de sözünün geçmediği konular gündeme gelince Esma resti çekti ve “Ne istiyorsanız yapın” diyerek ortalığı boş bıraktığını, köşesine çekileceğini Faruk ve Süreyya’ya söyledi.

Sonra da Garip’le küçük bir kaçamak yaptı. Dizinin sürükleyici unsuru olan Esma Hanım kuralları ve kararları ortadan kalkınca da ortalık iyice karışacak gibi görünüyor. Sosyal medyada, dizi izleyenler de Esma’nın hallerinin  sıkmaya başladığı görüşünde. “Esma Sultan’a bir saygı vardı, konakta herkes ondan çekinirdi, daha keyifliydi” diyen izleyenler, bu durumdan pek de hoşnut değil.