Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin için umut var ama bu hataları yapmaya devam ederse finale gider! 7

İstanbullu Gelin dizisi, herkesin malumu olduğu üzere Bursalı bir ailenin gerçek hikayesinden senaryolaştırılmış bir konu. Tabii muhtemelen senaristlerin kurgu dünyalarının izleri de fazlasıyla konu üzerinde ağırlığını koruyordur. Zaten dizinin ilk başta bu kadar ilgi çekmesinde, Türkiye’de yaşanmış gerçek bir hikayeden aktarılması etkili.

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in uyumu kimilerine göre olumlu, kimilerine göre olumsuz açılardan değerlendirilse de iki oyuncu da başarılı performanslarıyla sezon başından beri çok konuşuluyor. Süreyya ve Faruk aşkının bu kadar sahiplenilip sevilmesini göz önüne alırsak, ekran uyumsuzluğundan söz etmek çok da doğru olmayacak. Neticede kararı izleyici veriyorsa, reytinge yansıdığı şekliyle ikilinin aşkının da kabul gördüğü anlaşılabiliyor.

Konunun tıkanması eleştirileri diziyi finale götürür mü?

Buraya kadar her şey tamam! Ancak izleyicilerin sosyal medyada yaptıkları yorumlara bakıldığında, dizinin gitmeyen tarafının ya da son haftalarda eleştiri alan konular üzerinden konuşulduğunda, sıkıntılı bazı durumların ortaya çıktığı görülebiliyor. Bu durum dizinin finaline neden olur mu henüz bunu söylemek için erken gibi görünüyor.

Çünkü pek çok dizi, örneğin Ufak Tefek Cinayetler dizisi de haftalardır aynı konu etrafında dönüyor diyerek ya da artık klişelere düştüğü eleştirileriyle sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuluyor ama dizi reytinginden çok ciddi bir kayıp vermedi.

Dolayısıyla sezon başından beri istikrarlı diyebileceğimiz bir çizgide ilerleyen İstanbullu Gelin’in de bir kaç haftadır bazı konular nedeniyle eleştirilmesinin finale gittiği şeklindeki yorumlara neden olması da ne kadar doğru tartışılır!

Gelelim sosyal medyada izleyenlerin en büyük eleştirilerine… Bakın İstanbullu Gelin dizisi, son bölümleriyle hangi konular nedeniyle eleştiri alıyor?

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)