Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yeni bölümde bir gariplik var! O güneş gözlükleri de ne öyle?

İstanbullu Gelin yeni bölümde bir gariplik var! O güneş gözlükleri de ne öyle?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cuma akşamı 61. bölümüyle ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinin 2. tanıtımı da yayınlandı.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde, Garip ve Esma, çocukları yemeğe çağırıyorlar.

Tanıtımda ilginç bir görüntü de dikkat çekiyor. Fikret ve Faruk’un, evde güneş gözlüğü taktıkları, bir süre gözlüklerini de çıkarmadıkları görülüyor. Garip halleri, tuhaf ifadeleri yemek boyunca sürecek.

Anlaşılan o ki Fikret ve Faruk için annelerinin durumunu kabullenmek hiç de o kadar kolay olmayacak!

Esma, oğullarının kendisini başka bir erkekle görmekten pek de hoşnut olmadığını fark edince, Faruk’a “Dünya bir yana oğullarım bir yana” diyerek eğer istiyorlarsa vazgeçmeye hazır olduğunu söylüyor.

Adem’in, Dilara’ya sürprizi ne olacak?

Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur.

İstanbullu Gelin yeni bölümde bir gariplik var! O güneş gözlükleri de ne öyle? 7

Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar.

Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatini çekmeyi başarır.

İşte 61. bölüm 2. tanıtımı: