Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar yine kabus gibi bir sabaha uyandı! Esma gitti!

İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar yine kabus gibi bir sabaha uyandı! Esma gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam ekrana gelen 83. bölümünde Esma, hastalığının nelere yol açtığını görünce bir karar vermek durumunda kaldı.

Nazif’i bir yangının ortasında bıraktığını, neredeyse onun ölümüne neden olacağını öğrenen Esma, sinir krizi geçirdi.

Odasına girip kendisini kapatan ve eline geçen her şeyi fırlatan Esma, büyük bir acı yaşadı. Nazif, yangından kurtuldu ama Esma kendisini bu konuda hiç affedemedi.

Gülistan’ın ikiz bebek sahibi olacağını öğrendiği gün, Nazif’in öleceğini düşünmesi ve yaşanan zor anlar, Esma’yı bir kez daha hastalığı üzerine düşünmeye itti.

Esma, etrafında dağıttığı ne varsa toplamaya başladı. Herkesin tek tek gönlünü alan Esma, Adem’i de unutmadı. Babasının saatini ona hediye ederek, onun da oğlu Umut’a vermesini istedi.

Esma’nın aklındaki planı hiç kimse bilmiyordu. Bir sabah kahvaltı sofrasında onu beklerken, Garip, yüzünde şaşkın bir ifadeyle aşağı indi.

Elindeki mektubu çocuklarına verdi. Esma, kimseye yük olmamak için evden gitmişti.

İstanbullu Gelin yeni bölümde Boranlar yine kabus gibi bir sabaha uyandı! Esma gitti! 7

Bir bakım evine yerleştiği anlaşılan Esma, adresini de vermemiş ve bundan sonra çocuklarının hayatlarını normal düzeninde yaşamalarını istemişti.

83. bölümün final sahnesinde Esma’nın bir bahçe içindeki binadan dışarı bakarken ve odaya yerleşirkenki halleri ekrana geldi.

Boranlar, gerçekten annelerinin isteğine uyacak mı, yoksa köşe bucak arayıp onu bir şekilde eve getirmenin yollarını mı arayacak? Bu soruyu gelecek bölümde izleyeceğiz.

İşte Esma’nın mektubu ve o son sahne:

Son bölümde neler yaşandı?

Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir. Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır.